Lad os booste dit salg!

Hvorfor vælge os som dit foretrukne telemarketingbureau?

Vi er et telemarketingbureau for dig, som ønsker en samarbejdspartner, der forstår din marketingmission og kender dit marked. Vores succeskriterie er ikke, hvor mange møder vi booker for dig, men hvad du og din virksomhed får ud af de møder, vi arrangerer for dig.

Du får et personligt samarbejde med en af vores konsulenter, som sætter en ære i at levere en høj kvalitet, så du hurtigt får mærkbare resultater på din bundlinje.
Vi garanterer et samarbejde, hvor vi altid vil have fokus på at lave kvalitetsmøder indenfor B2B markedet.

Hos os er der ingen provisions lønnede konsulenter, men kun engagerede medarbejdere, som arbejder for din sag. Vores succeskriterie er ikke, hvor mange møder vi kan booke for dig, men hvilke resultater vi sammen kan skabe, for dig og din virksomhed.

Fordele

  • Du får topgearede konsulenter med mange års erfaring, som har fokus på kvalitet fremfor kvantitet.
  • Med telemarketing håndterer vi de indledende faser i dit salgsarbejde og forkorter salgsprocessen, så du sparer tid og ressourcer.
  • Du får konsulenter, som tager ejerskab og sætter en ære i at kende og forstå din virksomhed.
  • Du får variable salgsomkostninger, som hurtigt kan tilpasses dine behov.
  • Du får boostet dit salg og fyldt din kalender med spændende kundemøder.

Hvilke ydelser tilbyder vores telemarketingafdeling?

I vores telemarketingafdeling kan du som vores kunde, få et personligt samarbejde med en af vores skarpe konsulenter, som vil booke dine kundemøder. Dermed sparer du en del tid og ressourcer, og ofte opnås nye salgsvinkler, som kan være atypiske for jeres tidligere salgsmetoder. De bedste kundemøder og resultater, skabes der hvor samarbejdet er størst - derfor sætter vi tid af til at vi lærer hinanden godt at kende.

Alle konsulenter hos os i JobConnection, kommer med en stor salgserfaring, som du kan drage nytte af! Vi tilbyder nemlig ikke kun at booke dine kundemøder, men kan også lave dit direkte salg til såvel nye som allerede eksisterende kunder for dig.

Helt unikt, kan vi tilbyde dig, at vores konsulent møder i din virksomhed, på din ringedag. Når du betragter din konsulent som din medarbejder, er vores lykke gjort!


Dit første møde med JobConnection!

Et samarbejde med os starter med et møde, hvor vi sammen vil definere jeres opgave og behov. Ved dette møde vil vores chefkonsulent være din rådgiver, i forhold til at vejlede jeres virksomhed i strategien for det opsøgende arbejde der venter, samt tage en snak om økonomien i telemarketing.


Samarbejdet med din konsulent

Vi tilpasser vores telemarketing efter dine specifikke ønsker og behov. Derfor sætter vi god tid af til, at du får et opstartsmøde med din konsulent på din første ringedag. Ved dette møde går vi i dybden med dit produkt, og får indgående kendskab til din virksomhed. Her kommer vi til at lære hinanden godt at kende!

Vi skal også forventningsafstemme samt aftale mailopsætning, udsendelse af mødebekræftelser, afrapportering, ringeliste o.s.v.

Du vil endvidere blive præsenteret for det system vi arbejder i, som du helt unikt kan købe adgang til.

Martin Jensen
Valhal Connect
Jeg valgte at indgå et samarbejde med JobConnection fordi vi havde brug for hjælp til at styrke vores opsøgende salgsindsats over hele landet. JobConnection har hjulpet os med at få flere møder i kalenderen, hvilket har hjulpet os med at etablere et kontor i København, og givet os en stærk vækst efter corona. Jeg vil anbefale JobConnection til andre der har brug for hjælp indenfor telemarketing og mødebooking.
Tom Hansen
Carlog
Jeg stødte på JobConnection igennem netværk og valgte at indgå et samarbejde. Jeg bruger dem til mødebooking og det frigiver mig tid til andre opgaver i virksomheden. Jeg har planer om at fortsætte det gode samarbejde i fremtiden.
Kristian Bjerg
OfficeFit
Jeg kontaktede JobConnection, da vi skulle øge vores indsatser og manglede hjælp til mødebooking. Der blev afholdt et opstartsmøde, hvor forventningerne blev afstemt. Vores rådgiver fik tilknyttet en fast konsulent fra JobConnection, så de løbende kunne drøfte kundesegmenter og dele erfaringer mv. Samarbejdet som nu har stået på i snart 3 år har gjort, at vi har øget vores kendskabsgrad og igennem møder booket ind på det rette beslutningsniveau har givet et godt afkast på den investerede kapital. Jeg vil klart anbefale JobConnetion til andre, som mangler hjælp til mødebooking.