Dit vikar- og telemarketingbureau, dit valg!

Om JobConnection

Hos JobConnection arbejder vi ud fra et fælles værdisæt med fokus på tre kerneværdier, der spiller en aktiv rolle i måden, vi arbejder på:


Ordentlighed

Vi har et stort fokus på altid at følge de regler og overenskomster, som gør sig gældende. Både kunder og vikarer kan derfor være sikre på, at alt arbejde udføres under ordentlige forhold. For os hænger ordentlighed sammen med sikkerhed. Derfor overholder vi altid vores aftaler, og vi forsøger i høj grad at imødekomme vores kunders ønsker med god service og punktlighed.


Nærvær

Med nærvær følger et naturligt og personligt forhold til vores kunder og vikarer. Vores kunder og vikarer har derfor altid et personligt samarbejde med en konsulent, som de har mødt ansigt til ansigt.


Gensidig respekt

Gensidig respekt er for os vigtigt i alle henseender. Når man arbejder med mennesker, er det vigtigt at møde alle i øjenhøjde. Vi har stor respekt for alle vores kunder og vikarer, og vi tager den tid det tager at lære dem godt at kende.
Vi vil kendes for at give den bedste service og leveringssikkerhed, samt stræbe mod at opretholde det højeste kvalitetsniveau og personligt nærvær, via lokalkendte konsulenter.