Lad os finde din næste medarbejder

Vikar til erhverv
- lad os finde din næste vikar

Er du på udkig efter en vikar, til midlertidige udfordringer eller kompetente kollegaer til fastansættelse? Lad os løse udfordringen. Vi har mange aktive emner i vores database, et online netværk og erfarne konsulenter, der ved hvor de skal lede.

Fordele

  • Nem adgang til kompetent arbejdskraft
  • Dine lønomkostninger bliver variable og kan tilpasses fra dag til dag
  • Ingen udgifter på g-dage, sygedage, barnets sygedag, pension, ferie og lignende
  • Du sparer tid og ressourcer på screening af kandidater og ansættelse
  • Lær vikaren at kende, inden en evt. fastansættelse

Hvorfor vælge os som din foretrukne samarbejdspartner

Vores fornemste opgave er at matche din virksomhed med den vikar, der skaber værdi og gør en positiv forskel på din arbejdsplads. Dette gøres bl.a. ved personlige interviews og kompetencevurdering af vikarerne samt det tætte samarbejde med jer. På den måde fungerer vi som et professionelt bindeled.

Relationer med fokus på kvalitet og personlig kontakt

Når vi sender vikarer ud til din virksomhed, er de omhyggeligt valgt til netop jer. Vi kender vores kunder og vores vikarer på baggrund af personlige møder og samtaler, hvilket bidrager til at skabe kvalitetsfulde vikarløsningerne, der er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Den personlige kontakt er dermed med til at kvalitetssikre processen, og vi er med hele vejen fra udvælgelse til eventuel fastansættelse.

Hvilke ydelser tilbyder Vikarbureauet JobConnection?

Vikariater:

JobConnection forsyner din virksomhed med fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder. Vi kan med kort varsel dække et akut behov for vikarer og spare dig for tidskrævende og udgiftstung rekruttering og forpligtelser.

I vores database har vi altid potentielle vikarer. Alle kandidater bliver nøje matchet til nøjagtig dine ønsker og krav, før de sendes ud til dig.

Ønsker din virksomhed at ansætte en medarbejder efter endt vikariat, er der også en løsning til det.

Try & Hire:

Med konceptet "Try & Hire” giver JobConnection din virksomhed mulighed for at lære en medarbejder bedre at kende, inden I evt. beslutter jer for en fastansættelse.

Vi tilbyder try & hire forløb, hvor din virksomhed og vikaren i løbet af en aftalt periode vurderer, om der er basis for at forsætte samarbejdet. Vi har vikaren, og vi tager ansvaret på os i de uger, der går, indtil en eventuel fastansættelse er en realitet.