Skip to main content

Vi har flyttet vores telefonpasning samt mødebooking over i firmaet ConnectUs, klik her.

JobConnection - Vikarbureau

Vikarbureau fra Nordjylland med kunder i hele Danmark.

Kontakt os

Hos JobConnection hjælper vi med vikarer til hele Danmark

Vi har specialiseret os i vikararbejde, alt sammen for at hjælpe din virksomhed med at vokse og optimere jeres processer.

Vores mission er at gøre dit liv nemmere ved, at tage os af de administrative opgaver, der kan distrahere dig fra dit kernearbejde.

Med os ved din side får du mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget for din virksomhed – Kontakt os hvis du har spørgsmål.

Med 15 års erfaring, bygger vi bro mellem virksomheder og jobsøgende. Vi hjælper med at finde kompetente og engagerede medarbejdere til længere eller kortere vikariater.

Læs mere

Tre ting der er vigtige for os som virksomhed. Ordentlighed, nærvær og gensidig respekt.

Hos JobConnection arbejder vi ud fra et fælles værdisæt med fokus på tre kerneværdier, der spiller en aktiv rolle i måden, vi arbejder på:

Ordentlighed

Vi har et stort fokus på altid at følge de regler og overenskomster, som gør sig gældende. Både kunder og vikarer kan derfor være sikre på, at alt arbejde udføres under ordentlige forhold. For os hænger ordentlighed sammen med sikkerhed. Derfor overholder vi altid vores aftaler, og vi forsøger i høj grad at imødekomme vores kunders ønsker med god service og punktlighed.

Nærvær

Med nærvær følger et naturligt og personligt forhold til vores kunder og vikarer. Vores kunder og vikarer har derfor altid et personligt samarbejde med en konsulent, som de har mødt ansigt til ansigt.

Gensidig respekt

Gensidig respekt er for os vigtigt i alle henseender. Når man arbejder med mennesker, er det vigtigt at møde alle i øjenhøjde. Vi har stor respekt for alle vores kunder og vikarer, og vi tager den tid det tager at lære dem godt at kende.
Vi vil kendes for at give den bedste service og leveringssikkerhed, samt stræbe mod at opretholde det højeste kvalitetsniveau og personligt nærvær, via lokalkendte konsulenter.